Edoni

BOSCH

Bosch, është një kompani gjermane shumëkombëshe e inxhinierisë dhe teknologjisë Gjermania. Është një nga furnizuesit më të mëdhenj në botë për komponentët e automobilave. Kompania prodhon produkte industriale të tilla si disqet dhe kontrollet përveç produkteve të ndërtimit si mjetet e fuqisë dhe sistemet e sigurisë.