Edoni

Dekor Trade

Ne ofrojmë një gamë të gjerë PVC si shkëlqim të lartë, dru zjarri dhe ngjyra të thjeshta. Këto venula janë përdorur për prodhimin e dyerve të përparme, orenditë si kuzhina, banjë dhe për dyert interier.