Edoni

Edoni

Kompania “Edoni” është themeluar në vitin 1989. Ne ofrojmë vegla pune në fushën e ndërtimtarisë nga prodhuesit më me renome në botë. Tek ne gjithashtu mund të gjeni edhe vegla pune të brendit “EDONI”. Synimi ynë është të bëhemi të parët që ofrojnë mjete dhe materiale të ndryshme industriale për klientët tanë vendorë dhe ndërkombëtarë.