Edoni

G-man

G-man, i vendosur në zemër të vendit pyjor Suedez, ka qenë prej kohësh një qendër për industrinë artizanale pyjore të lidhur me industrinë e drurit dhe drurit. Sot, G-Man Tools AB po kryen me krenari traditën e bërjes së sharrave, duke ruajtur cilësinë e lartë, duke përdorur materiale të papërpunuara suedeze dhe teknika moderne të prodhimit.