Edoni

Karbosan

KARBOSAN u krijua në 1967 në Stamboll, Turqi, si pionieri i industrisë gërryes në Turqi. KARBOSAN është duke prodhuar një gamë të gjerë të të gjitha llojeve të rrotave bluarëse me rrëshirë dhe vitrifikim, disqe të prera, disqe bluarjeje, rrota të montuara, rripa fije, rripa të pafund, rrotullime, gërryes të papërshkueshëm nga uji.