Edoni

Magmaweld

Magmaweld është një markë që ofron zgjidhje të saldimit me anë të përvojës së saj të kaluar dhe me produkte të reja, miqësore ndaj mjedisit dhe efiçiencës së energjisë. Synimi kryesor i Magmaweld është të lejojë që saldatorët të punojnë pa ndërprerje dhe në mënyrë të sigurt.