Edoni

VIBA

Kompania jonë ndjek zhvillimet në sektorin e qeramikës, nga afër prezanton produktet e saj me cilësi të lartë që janë të prodhuara nën kontrollin e cilësisë në çdo hap të procesit të prodhimit, paketimit dhe përvojës së shërbimit për klientët e saj si në tregjet vendase ashtu edhe ato ndërkombëtare.